Niet de goedkoopste, wel de beste!

Wat kunt u verwachten van een massage aan huis?

Mijn massages onderscheiden zich door de combinatie van klachtgerichte behandeling en ontspanning. Naast gerichte aandacht voor rug en schouderklachten specialiseer ik mij ook in massage van voeten, handen en gezicht. 

De massage kan plaatsvinden in iedere kamer in de woning met een ruimte van ca. 3x3 meter, incl. de zolder. Belangrijk is dat de kamer een temperatuur heeft van 23-24 graden en dat het volledig rustig is. De massagetafel kan in iedere kamer worden opgezet, van de begane grond tot de zolder. 

Vooraf aan de massage leg ik uit hoe alles werkt en houd ik een kort intake gesprek. Tijdens de intake kunt u aangeven of u nog specifieke klachten en wensen heeft en wordt de massage hierop aangepast.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale behandeltafel met een borstuitsparing. Hierdoor kunnen vrouwen comfortabeler liggen en kunnen de schouders beter gemasseerd worden. De borstuitsparing kan uiteraard ook worden opgevuld zodat mannen ook comfortabel liggen. 

  • Univese lady massage tafel
  • massage tafel met borstuitsparing

De massage zelf

U kunt kiezen uit diverse soorten massage van ontspanningsmassage tot Lomi Lomi massage. Zie voor het totaal overzicht en de kosten de pagina: Prijzen.

De massages bestaan uit een combinatie van klachtgericht masseren en brengen van ontspanning. Zo kunt u na uw massage heerlijk en ontspannen verder genieten op uw eigen bank. 

Wat kost een massage aan huis?


Voor alle prijzen zie: PRIJZEN