Waarom nog de deur uit voor een massage?

Massage aan huis in Vlaardingen en Schiedam

Boek vandaag nog een masseur aan huis in Vlaardingen en Schiedam. Waarom nog de deur uit gaan voor een massage?

 

Wat kunt u verwachten van een massage aan huis?

De masseur neemt alle benodigdheden mee. Van een professionele mobiele massage tafel, lakens, handdoeken, olie tot de muziek. 

De massage kan plaatsvinden in iedere kamer in de woning met een ruimte van ca. 3x3 meter, incl. de zolder. Belangrijk is dat de kamer goed verwarmd is op 24-25 graden en dat het volledig rustig is.

Vooraf aan de massage legt de masseur uit hoe alles werkt en vindt een kort intake gesprek plaats. Tijdens de intake kunt u aangeven of u nog specifieke klachten heeft en wordt de massage aangepast aan uw klachten en wensen. 

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale behandeltafel met een borstuitsparing. Hierdoor kunnen vrouwen comfortabeler liggen en kunnen de schouders beter gemasseerd worden. De borstuitsparing kan uiteraard ook worden opgevuld zodat mannen ook comfortabel liggen. 

De massage zelf

U kunt kiezen uit diverse soorten massage van ontspanningsmassage tot Lomi Lomi massage. Zie voor het totaal overzicht en de kosten de pagina: Prijzen.

De massages bestaan uit een combinatie van klachtgericht masseren en brengen van ontspanning. Zo kunt u na uw massage heerlijk en ontspannen verder genieten op uw eigen bank. 

Wat kost een massage aan huis?


Als kennismakingsprijs betaalt u voor de eerste keer slechts 50 euro voor een massage aan huis. 

Voor alle prijzen zie: PRIJZEN


Wat hoeft u niet te verwachten?

Het betreft uitsluitend professionele massages. Verzoeken die verder gaan dan masseren worden niet op prijs gesteld.